Klassifiseringen av hårkrølltangen

2022-02-28

1) I henhold til forskjellige varmeelementer,hårkrølltangkan deles inn i tre kategorier, nemlig keramisk varmeelement, PTC varmeelement og varmetråd varmeelement. Fordelen med keramisk varmelegeme er miljøvern og rask oppvarmingshastighet. Den kan nå 200 grader på 1,5 minutter, men ulempen er at den totale kostnaden ved bruk av keramisk varmekrøller er omtrent 30 % høyere enn for PTC eller varmetråd.

2) I henhold til de forskjellige stilene for krølldannelse,hårkrølltangener delt inn i rett stang og vertebral stang. Rett stang, det vil si at diameteren på krøllestangen er den samme fra topp til bunn, og de øvre og nedre mønstrene til det krøllede håret er i samsvar med krøllet til det krøllede håret. Hårkrølleren med konisk sylinder kan krølle håret til bølgete krøller med forskjellige størrelser opp og ned. Hårkrøller kan være fra små til store, eller fra store til små, med mange endringer i hårstilen.

3) I henhold til bruksmåten,hårkrølltangkan deles inn i manuell krøller, halvautomatisk krøller og automatisk krøller. (se vedlagte figur)

4) Forholdsregler for bruk avhårkrøllerfordi de varme delene av hårkrølleren er utsatt, hvis du krøller håret hjemme, bør andre hjelpe deg med å krølle håret og prøve å unngå å krølle håret. Hvis du ikke er forsiktig, er det lett å forårsake skålding. Hvis du opererer selv, må du velge krølletang med klips. Krølletangen uten klips er ikke enkel å betjene. Klem halen av håret med en klips, rull den sakte til roten av håret, bli i 20 sekunder og slipp den, og hårrullen kan dannes For lang vil skade håret. Bruk av automatisk hårkrøller kan unngå skålding. Skaltemperaturen til automatisk hårkrøller vil generelt ikke overstige 60 grader, og varmeavledningen er rettidig, og håndtakstemperaturen er lavere. Vær imidlertid oppmerksom på å justere spolen med håret for å unngå å trekke i håret feil.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy